palvelut

Autamme ravintoloitsijoita ja muita pienyrittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia.

Luova kumppanisi Turussa ja Turun saaristossa

Saatatkin jo tietää, kuinka tärkeää laadukas somemarkkinointi on, mutta kenties sinulla ei ole aikaa tai taitoa hoitaa koko pakkaa itse? Onnistunut somemarkkinointi vaatii suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työtä. Anna meidän tehdä se puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia tuloksista.

Tehokas ja kekseliäs tiimimme tarjoaa somekanavien ylläpitoa, valokuvauspalveluja, sisällöntuotantoa ja strategiaworkshopeja, joilla autamme sinua selkeyttämään oman markkinointisi ytimen ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Strategisella, orgaanisella somemarkkinoinnilla tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti. Me Abossa olemme erikoistuneet orgaaniseen Instagram- ja Facebook-markkinointiin, jolla luomme aidon yhteyden ihanneasiakkaaseesi: tuotamme sisältöä, joka puhuttelee häntä ja tuo hänelle lisäarvoa. Lisäksi vahvuuksiimme kuuluu sinun ainutkertaisen tarinasi pukeminen sanoiksi.
google
Emilia Söderholm
helmikuu 11, 2022
google
Hotel Kasnäs
helmikuu 8, 2022

Abo Creatives gör ett grundligt förarbete för att lära känna sin kund innan en välplanerad och mycket omfattande marknadsföringsstrategi levereras. Tillsammans med vårt marknadsföringsteam har vi diskuterat vår plan, utvecklat den ytterligare samt fått ett användbart verktyg att ha som stöd i vår marknadsföring. Kunden står i fokus och teamet är väldigt duktiga på att lyssna på behoven och önskemålen. Vi har fått många nya idéer och ny inspiration att utveckla våra some-kanaler för att möta dagens krav och trender. Tack!

google
Paco Ndiaye
tammikuu 16, 2022

I could never thank you enough for the exceptional services that you have offered us ❤️ Åbo creatives is just a dream that came true, they deliver!

google
Outi Sirén
tammikuu 10, 2022
google
Camilla
tammikuu 10, 2022

Erittäin mukava ja ammattimainen yritys, ja Linda osasi ottaa huomioon omat tarpeemme ja omat toivomuksemme, ja muuttaa ne käytännössä sovellettaviksi. Antaa rakentavaa sekä hyödyllistä palautetta ja on auttanut meidänkin firman somemarkkinoinnin ottamaan suuren harppauksen eteenpäin.

The girls of Abo Creatives are amazing!!! 💚 They give a warm and super professional service and, even better, they are wonderful human beings to have around. They offer custom social media strategies for small business (mainly restaurants), and photographic services. The images they create are full of soul, and transmit the best qualities of their client's products and services. I have been working together with them in many projects, and I would do it over and over again. Contact them, you won't regret it! ☺️

google
Rebelle Bakery
tammikuu 5, 2022

Olemme aina tyytyväisiä Åbocreativen palveluihin! Tulee aina kauniita kuvia, homma hoituu nopeasti ja ammattimaisesti, yrittäjä on ihana <3 :) Kiitos!

facebook
Milla Grönqvist
recommends
helmikuu 24, 2021

Det var helt superbra att få en hel dags personligt hjälp med some-strategi och den visuella biten för Kirjais Kursgård. Linda är verkligen skicklig och hade gjort en massa fint och användbart material på förhand. Nu börjar en ny tid för mitt företag! ☺️

facebook
Paco Ndiaye
recommends
syyskuu 22, 2020

I could never thank you enough for the exceptional services that you have offered us ❤️ Åbo creatives is just a dream that came true, they deliver!

facebook
Nadja Tuomikanta-Lindroth
recommends
syyskuu 6, 2020

Linda otti meidän pojista aivan ihanat 1v ja 4v kuvat 🧡

Linda Theologou holding her camera
Taking pictures of a beautiful dish with the phoneLinda aking pictures of a set table in Hotel Nestor

Somekanavien
ylläpito

Anna meidän hoitaa kaikki puolestasi – laadukkaat ja kauniit kuvat, sisällönsuunnittelu, säännöllinen julkaiseminen ja kommunikointi seuraajiesi kanssa. Mittaamme tuloksia ja kehitämme markkinointia niiden mukaisesti. Näin sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja vain nauttia tuloksista!

Yhteistyö aloitetaan aina strategiaworkshopilla, jolla kartoitamme yhdessä kokonaisuuden kannalta tärkeimmät palaset kuten yrityksesi tarinan, kohderyhmän, konseptin, arvot, visuaaliset elementit ja tavoitteet.

Someylläpitopalvelu on investointi yrityksesi tulevaisuuteen: yrityksesi bränditietoisuus, näkyvyys ja myynti lähtevät nousuun. Lisäksi yrityksellesi muodostuu vahva online-yhteisö, joka koostuu ihanneasiakkaistasi.
alkaen
800€ +alv/kk

Somestrategiat

Tiesitkö, että meidän avullamme somemarkkinointi voi olla hauskaa, selkeää ja helppoa? Hyvästi somestressi!

Jos olet motivoitunut hoitamaan somemarkkinointisi itse, mutta kaipaat aloittamiseen ammattilaisen apua, Abon strategiaworkshop tai somekoulutus on sinua varten. Startegiaworkshop sisältää mm.
• valmiin, räätälöidyn somekäsikirjan
• brändisi värit ja fontit
• ohjelmien käyttöön liittyvät ohjeistukset
• Abon vuosikalenterin somesuunnitteluun
• käytännön vinkkejä kohderyhmäsi sitouttamiseen.
alkaen
950€ +alv

Valokuvaus

Kaipaako somesi edustavia ja kauniita kuvia? Laadukkaat kuvat saavat seuraajasi pysähtymään ja auttavat luomaan oikeaa mielikuvaa yrityksestäsi. Upeat kuvat myös viimeistelevät toimivan somestrategian.

Me Abossa olemme erikoistuneet kuvaamaan ravintoloita, ruokaa ja hotelleja. Meillä on taito poimia miljööstä upeimmat yksityiskohdat ja luoda kuvia, joista välittyy toivomasi ainutlaatuinen tunnelma.

Voimme tehdä yksittäisiä tai säännöllisiä kuvauksia, riippuen sinun tarpeistasi. Saat meiltä laajan kuvapankin, jota voit käyttää myös muussa markkinoinnissa.
alkaen
500€ +alv
Ota yhteyttä

abo creatives

Linda and Satu with a camera and a laptop in front of Aura river in Turku
Abolla asiakassuhde on aina luottamuksellinen, vahva ja läheinen. Tavoitteenamme on, että sinä saat meiltä mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua.

On mahtavaa päästä kertomaan lahjakkaiden yrittäjien tarinaa kuvin ja sanoin. Me Abon tiimissä koemme sen olevan suuri kunnia. Asiakkaiden kanssa jaetaan aidosti elämän ja yrittäjyyden ylä- ja alamäkiä. Yhdessä suunnittelemme, toteutamme, nauramme ja kasvamme. Perustana toimii aina vahva luottamus ja tekemisen ilo!

Saariston mainostoimisto

Kirkas auringonpaiste, kimmeltävä meri, raikas tuulenhenkäys ja saariston herkulliset maut. Turun saaristo vetää meitä puoleensa, eikä syyttä.

Olemme matkan varrella erikoistuneet saariston yrittäjien markkinoinnin kehittämiseen, ja iloksemme olemmekin solmineet pitkäaikaisia suhteita useampaan inspiroivaan saaristolaisyrittäjään.
instagram
@abocreatives
@eatturku
Autamme ravintoloitsijoita ja muita pienyrittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia. 💫

Strategisella, orgaanisella somemarkkinoinnilla tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti.

Me Abossa olemme erikoistuneet orgaaniseen Instagram- ja Facebook-markkinointiin, jolla luomme aidon yhteyden ihanneasiakkaaseesi: tuotamme sisältöä, joka puhuttelee häntä ja tuo hänelle lisäarvoa. 

Lisäksi vahvuuksiimme kuuluu sinun ainutkertaisen tarinasi pukeminen sanoiksi.

✨️Valokuvaus
✨️Somekanavien ylläpito
✨️Somestrategiat

Ole vain yhteydessä, jos haluat kuulla lisää! Yhdessä pääsemme parempiin tuloksiin. 🙌🏽

-Linda & Satu

Kuva otettu @ravintolagunnar
markkinointiin 📸

#abocreatives
#eatturku
#ravintolaturku 
#valokuvaajaturku 
#ruokakuvaaja 
#ruokakuvaus 
#eatturku 
#turku 
#yrittäjä 
#naisyrittäjät 
#somepalvelut 
#foodphotography
Kiitos vuodesta 2022 sinulle rakas asiakas, seuraaja & yhteistyökumppani! 🤍✨️ 

Kiitos sinulle Satu @eatturku
mahtavasta kumppanuudesta. 🫶🏽 Yhdessä olemme saaneet kokea, mitä yrittäjyys voi olla parhaimmillaan.

Kohti uutta vuotta! Onnea ja menestystä sinun vuoteen 2023 🥳💫

-Linda

#abocreatives
#eatturku
#turku
#mainostoimisto
#ravintolaturku 
#ravintolakuvaaja 
#ruokakuvaaja 
#yrittäjyys 
#naisyrittäjät 
#naisvalokuvaajat 
#digikumppani 
#somepalvelut
Täällä rauhoitutaan pikkuhiljaa joulun viettoon perheen kesken, Linda perinteisesti Englannissa ja Satu Suomen päässä. ✨️ 

Asiakkaiden tilit ja markkinointi hoituvat hienosti myös etäältä. @latermedia auttaa markkinoinnin suunnittelussa tuleville viikoille ja pyhien yli, mikä mahdollistaa rennomman joulun ajan. 

Olemme kiitollisia työmme luonteesta ja joustavuudesta. 🙏🏽 

Toivottavasti sinäkin voit pitää pienen tauon arjesta tai ainakin ottaa hetken vähän rennommin. ✨️

Vuosi 2022 on opettanut paljon. Itsestä, yrittämisestä, ihmisestä, elämästä, tavoitteista, ja siitä, mikä on oikeasti tärkeää. 

Virheistäkin ollaan opittu ja olemme kiitollisia kaikesta hyvästä, mitä ympärillä on. Kiitollisia jokaisesta ihanasta asiakkaasta. 

Kiitos kun luotat, arvostat ja jaat tätä yrittäjyyden matkaa kanssamme. 

Tästä jatkamme hyvillä mielin uutta vuotta kohti. ✨️

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta. 🤍

-Linda & Satu

Kuva otettu @nestorsbackpocket
markkinointiin. 

#abocreatives
#eatturku 
#kiitos
#turku 
#yrittäjyys 
#valokuvaajaturku 
#naisyrittäjät 
#ravintolaturku 
#ravintolakuvaaja
Ensi vuoden kuvauksia varataan jo nyt. ✨️ Laitahan sähköpostia, jos toivot kuvauksia tammi -tai helmikuulle! 🤍 

Vinkki! 

Kaipaatko kuvausten lisäksi näkyvyyttä yrityksellesi? Kenties tietylle tuotteelle, palvelulle tai haluatko ihan vain yleisesti tavoittaa uusia asiakkaita? 

Yhdistä @abocreatives valokuvaus ja Eat Turku -yhteistyö. Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi! 💫

Linda@abocreatives.fi

@eatturku

Kuva otettu @nestorsbackpocket markkinointiin

#abocreatives 
#eatturku 
#ravintolaturku 
#somepalvelut 
#valokuvaajaturku 
#ruokakuvaaja 
#ruokakuvaus
#somevinkki 
#mainostoimisto 
#fotografering 
#matfotografering 
#ravintolakuvaaja 
#naisyrittäjät 
#turku 
#pargas 
#parainen 
#fotografering
seuraa @abocreatives
Jos sun pitäis valita yks lounaspaikka, niin mikä se olis?😅

Tätä multa kysyttiin eilen yksityisviestillä ja tää on aina yhtä vaikee kysymys! Nimittäin vastaus vaihtelee jos ei päivittäin niin ainakin viikottain. Viimeksi vastasin @ravintolaoobu ja tänään sanoisin ehkä @ravintolanera 💛

Mutta mulla on siis tällanen lista, josta useimmiten valitsen siihen hetkeen, mielitekoihin ja fiilikseen sopivimman paikan:

💫 @ravintolaoobu
💫 @ravintolakuori
💫 @delhidarbarravintola
💫 @ravintolanera
💫 @ravintolablanko
💫 @ravintolatinta
💫 @ravintolamami
💫 @fontanacafe
💫 @ravintolapanini
💫 @bagelhouseturku
💫 @ravintolanobi
💫 @deliberihansakortteli
💫 @ravintolarioni
💫 @ravintolahugge
💫 @navetta_kortteliravintola
💫 @lilla.neapolitan
💫 @rosterturku
💫 @tiirikkala
💫 @ravintoladitrevi
💫 @kahvila_oksi
💫 @ravintolakakolanruusu
💫 @ravintolanooa
💫 @ravintolapippurimylly
💫 @torio_tku
💫 @nicksfooddesign
💫 @ravintolaagnes
💫 @ravintolagradda
💫 @yum.bao
💫 @turunkauppahalli- jossa monta hyvää!

-Listan ravintolat on ihan epämääräisessä järjestyksessä-

Mikä on sun mielestä just nyt Turun paras lounaspaikka? Tai mikä paikka mun ois syytä lisätä listaan?😍

#eatturku #ravintolaturku #lounasturku
Se on varmistunut!🙌🏻

🌟 Michelin-tähtien pohjoismainen julkistamistilaisuus järjestetään Turun Logomossa 12.6.2023.

🌟 Michelin-tähtien julkistamistilaisuus on maailman tunnetuin ruokatapahtuma ja tapahtumassa jaettavat Michelin-tähdet ravintola-alan himotuin ja arvostetuin tunnustus. Tilaisuudessa julkistetaan uudet Michelin-tähdet, Michelin Green Star -tunnustukset ja erikoispalkinnot.

🌟 Tapahtuma saadaan ensimmäistä kertaa Suomeen, ja siihen saapuu satoja vieraita, muun muassa pohjoismaisten huippuravintoloiden keittiömestareita ja kansainvälistä mediaa. Suomi ja Turku pääsevät siis esiintymään arvostettujen ruokakohteiden joukossa, ja tapahtuman saama julkisuusarvo ja näkyvyys tulee olemaan huomattava.

🌟 Suomessa on tällä hetkellä yhteensä kahdeksan Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa, joista seitsemän sijaitsee Helsingissä ja yksi Turussa. Turkulainen ravintola Kaskis sai ensimmäisen Michelin-tähtensä kesällä 2022.

Hyvä Turku!🔥

#eatturku #michelinguidenordic #ruokakaupunkiturku
@turkukaupunki

Kuva: Santeri Stenvall
Turku 🧡 Blinit

Tammikuu tarkoittaa taas, että bliniviikkoja vietetään ainakin muutamassa ravintolassa. Tarjolla on perinteisiä tattariblinejä mädillä ja smetanalla sekä persoonallisempia versioita💯 Blinejä tarjoavat ainakin seuraavat ravintolat:

🧡 @nomadfoodandwine_turku
🧡 @ravintolanooa
🧡 @ravintolaoobu
🧡 @rosterturku (blinivohveli)
🧡 @bistroelliturku
🧡 @kellariravintola
🧡 @ravintolateini
🧡 @ravintolapippurimylly

Ootko sä blinien ystävä?💫

#eatturku #blinit
Kohta saa molempia!🔥

Kumman sä valitset, laskiaispulla vai Runebergintorttu?

Mulle laskiaispulla kiitos🙋🏻‍♀️

#eatturku #laskiaispulla #runebergintorttu
Parhaita paloja tältä vuodelta💕

✨ Heittäytyminen täysipäiväiseksi yrittäjäksi tammikuussa. Onneksi ei tarvitse yrittää yksinään vaan saa tehdä yhdessä! Kiitos siitä Linda @abocreatives

✨ Turun toria ei tarvitse enää kiertää kaukaa ja Turku alkaa taas näyttää enemmän itseltään torin valmistuessa.

✨ Ruokaa, ruokaa ja ruokakuvauksia! Erityiskiitos ruokakuvauksista Abo Creativesin sydämellisille asiakkaille ja Eat Turun mahtaville yhteistyökumppaneille.

✨ Vaihtuvat vuodenajat ja erityisesti upea syksy ja aikaisin tullut lumi!

✨ Syksyllä Tallinna x 2. Viimeksi vuonna 2012 ja nyt heti perään kaksi reissua Tallinnaan.

✨ Kahvilat, kahvilat ja kahvilat. Näitä kertoja ei edes kannata yrittää laskea!

✨ Kotimaanmatkailu ja Turun saaristo!

✨ Ihanat yksityisviestit, jotka saa hymyilemään ja välillä ihan herkistymään. Kiitos🙏

✨ Hyvää uutta vuotta!🥂💫✨

Jatkossakin tiedossa ravintola- ja kahvilavinkkejä, lähimatkailua ja liikaa huutomerkkejä!

#eatturku #2022 #kiitos
23&24✨ Hyvää joulua🤶🏻✨

Ihka ensimmäinen Eat Turku Joulukalenteri kiittää!

Tähän mennessä joulukuun julkaisuissa on yhteensä 4978 tykkäystä ja 5203 kommenttia🙏 Aivan mieletöntä!

Nyt joululaulut soimaan ja glögit lämpeemään✨

Hyvää joulua❤️
T: Satu

#eatturku #joulukalenteri #joulu
seuraa @eatturku
Kurkkaa portfolioomme

Mitä asiakkaamme sanovat?

Ota yhteyttä