palvelut

Autamme ravintoloitsijoita ja muita pienyrittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia.

Luova kumppanisi Turussa ja Turun saaristossa

Saatatkin jo tietää, kuinka tärkeää laadukas somemarkkinointi on, mutta kenties sinulla ei ole aikaa tai taitoa hoitaa koko pakkaa itse? Onnistunut somemarkkinointi vaatii suunnitelmallista ja pitkäjänteistä työtä. Anna meidän tehdä se puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja nauttia tuloksista.

Tehokas ja kekseliäs tiimimme tarjoaa somekanavien ylläpitoa, valokuvauspalveluja, sisällöntuotantoa ja strategiaworkshopeja, joilla autamme sinua selkeyttämään oman markkinointisi ytimen ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Strategisella, orgaanisella somemarkkinoinnilla tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti. Me Abossa olemme erikoistuneet orgaaniseen Instagram- ja Facebook-markkinointiin, jolla luomme aidon yhteyden ihanneasiakkaaseesi: tuotamme sisältöä, joka puhuttelee häntä ja tuo hänelle lisäarvoa. Lisäksi vahvuuksiimme kuuluu sinun ainutkertaisen tarinasi pukeminen sanoiksi.
google
Emilia Söderholm
helmikuu 11, 2022
google
Hotel Kasnäs
helmikuu 8, 2022

Abo Creatives gör ett grundligt förarbete för att lära känna sin kund innan en välplanerad och mycket omfattande marknadsföringsstrategi levereras. Tillsammans med vårt marknadsföringsteam har vi diskuterat vår plan, utvecklat den ytterligare samt fått ett användbart verktyg att ha som stöd i vår marknadsföring. Kunden står i fokus och teamet är väldigt duktiga på att lyssna på behoven och önskemålen. Vi har fått många nya idéer och ny inspiration att utveckla våra some-kanaler för att möta dagens krav och trender. Tack!

google
Paco Ndiaye
tammikuu 16, 2022

I could never thank you enough for the exceptional services that you have offered us ❤️ Åbo creatives is just a dream that came true, they deliver!

google
Outi Sirén
tammikuu 10, 2022
google
Camilla
tammikuu 10, 2022

Erittäin mukava ja ammattimainen yritys, ja Linda osasi ottaa huomioon omat tarpeemme ja omat toivomuksemme, ja muuttaa ne käytännössä sovellettaviksi. Antaa rakentavaa sekä hyödyllistä palautetta ja on auttanut meidänkin firman somemarkkinoinnin ottamaan suuren harppauksen eteenpäin.

The girls of Abo Creatives are amazing!!! 💚 They give a warm and super professional service and, even better, they are wonderful human beings to have around. They offer custom social media strategies for small business (mainly restaurants), and photographic services. The images they create are full of soul, and transmit the best qualities of their client's products and services. I have been working together with them in many projects, and I would do it over and over again. Contact them, you won't regret it! ☺️

google
Rebelle Bakery
tammikuu 5, 2022

Olemme aina tyytyväisiä Åbocreativen palveluihin! Tulee aina kauniita kuvia, homma hoituu nopeasti ja ammattimaisesti, yrittäjä on ihana <3 :) Kiitos!

facebook
Milla Grönqvist
recommends
helmikuu 24, 2021

Det var helt superbra att få en hel dags personligt hjälp med some-strategi och den visuella biten för Kirjais Kursgård. Linda är verkligen skicklig och hade gjort en massa fint och användbart material på förhand. Nu börjar en ny tid för mitt företag! ☺️

facebook
Paco Ndiaye
recommends
syyskuu 22, 2020

I could never thank you enough for the exceptional services that you have offered us ❤️ Åbo creatives is just a dream that came true, they deliver!

facebook
Nadja Tuomikanta-Lindroth
recommends
syyskuu 6, 2020

Linda otti meidän pojista aivan ihanat 1v ja 4v kuvat 🧡

Linda Theologou holding her camera
Taking pictures of a beautiful dish with the phoneLinda aking pictures of a set table in Hotel Nestor

Somekanavien
ylläpito

Anna meidän hoitaa kaikki puolestasi – laadukkaat ja kauniit kuvat, sisällönsuunnittelu, säännöllinen julkaiseminen ja kommunikointi seuraajiesi kanssa. Mittaamme tuloksia ja kehitämme markkinointia niiden mukaisesti. Näin sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja vain nauttia tuloksista!

Yhteistyö aloitetaan aina strategiaworkshopilla, jolla kartoitamme yhdessä kokonaisuuden kannalta tärkeimmät palaset kuten yrityksesi tarinan, kohderyhmän, konseptin, arvot, visuaaliset elementit ja tavoitteet.

Someylläpitopalvelu on investointi yrityksesi tulevaisuuteen: yrityksesi bränditietoisuus, näkyvyys ja myynti lähtevät nousuun. Lisäksi yrityksellesi muodostuu vahva online-yhteisö, joka koostuu ihanneasiakkaistasi.
alkaen
800€ +alv/kk

Somestrategiat

Tiesitkö, että meidän avullamme somemarkkinointi voi olla hauskaa, selkeää ja helppoa? Hyvästi somestressi!

Jos olet motivoitunut hoitamaan somemarkkinointisi itse, mutta kaipaat aloittamiseen ammattilaisen apua, Abon strategiaworkshop tai somekoulutus on sinua varten. Startegiaworkshop sisältää mm.
• valmiin, räätälöidyn somekäsikirjan
• brändisi värit ja fontit
• ohjelmien käyttöön liittyvät ohjeistukset
• Abon vuosikalenterin somesuunnitteluun
• käytännön vinkkejä kohderyhmäsi sitouttamiseen.
alkaen
950€ +alv

Valokuvaus

Kaipaako somesi edustavia ja kauniita kuvia? Laadukkaat kuvat saavat seuraajasi pysähtymään ja auttavat luomaan oikeaa mielikuvaa yrityksestäsi. Upeat kuvat myös viimeistelevät toimivan somestrategian.

Me Abossa olemme erikoistuneet kuvaamaan ravintoloita, ruokaa ja hotelleja. Meillä on taito poimia miljööstä upeimmat yksityiskohdat ja luoda kuvia, joista välittyy toivomasi ainutlaatuinen tunnelma.

Voimme tehdä yksittäisiä tai säännöllisiä kuvauksia, riippuen sinun tarpeistasi. Saat meiltä laajan kuvapankin, jota voit käyttää myös muussa markkinoinnissa.
alkaen
500€ +alv
Ota yhteyttä

abo creatives

Linda and Satu with a camera and a laptop in front of Aura river in Turku
Abolla asiakassuhde on aina luottamuksellinen, vahva ja läheinen. Tavoitteenamme on, että sinä saat meiltä mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua.

On mahtavaa päästä kertomaan lahjakkaiden yrittäjien tarinaa kuvin ja sanoin. Me Abon tiimissä koemme sen olevan suuri kunnia. Asiakkaiden kanssa jaetaan aidosti elämän ja yrittäjyyden ylä- ja alamäkiä. Yhdessä suunnittelemme, toteutamme, nauramme ja kasvamme. Perustana toimii aina vahva luottamus ja tekemisen ilo!

Saariston mainostoimisto

Kirkas auringonpaiste, kimmeltävä meri, raikas tuulenhenkäys ja saariston herkulliset maut. Turun saaristo vetää meitä puoleensa, eikä syyttä.

Olemme matkan varrella erikoistuneet saariston yrittäjien markkinoinnin kehittämiseen, ja iloksemme olemmekin solmineet pitkäaikaisia suhteita useampaan inspiroivaan saaristolaisyrittäjään.
instagram
@abocreatives
@eatturku
👋🏼Heippa! Olen Linda, Abon perustaja. Tiesitkö tämän minusta? 😘👇🏽

☀️Perustin Abo Creatives -yrityksen vähän yli kolme vuotta sitten

☀️Olen edelliseltä koulutukseltani sosionomi

☀️Haaveilin nuoresta asti psykologin ammatista, ja hainkin opiskelemaam Åbo Akademihin äitiyslomallani n. 6 vuotta sitten

☀️Hakiessani toisen kerran psykaan, aloin miettimään mitä oikeasti haluan elämältä. Ymmärsin, että jokin luova työ ja vapaus painoivat vaakakupissa eniten. Täysi käännös siis ja opiskelemaan markkinointia. (100% oikea päätös!!) 

☀️Tein pitkän harjoittelun Visit Turussa, ennen  ryhtymistäni yrittäjäksi heti opintojen päätyttyä 

☀️Olen asunut ja työskennellyt Japanissa, Tokiossa 8 kk ajan vuosina 14-15

☀️Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja viiniä, luonnon tuomaa rauhaa ja mökkeilyä

☀️Perheeseeni kuuluu mieheni, 6-vuotias tyttäreni ja 14-viikkoinen mäyräkoira mix Matilda

☀️Olen ekstrovertti introvertti, innostuja, pohdiskelija, auttaja, keskustelija, nautiskelija, hassuttelija ja oman tieni kulkija. 

☀️Tärkeimpiä asioita elämässä: perhe, vapaus, ilo

Onko meillä jotain yhteistä? 🤍

Kuvan ottanut rakas kollega Aarón @ubuntuproductions.fi 💕

#abocreatives 
#eatturku 
#naisvalokuvaajat 
#naisyrittäjät 
#turku 
#valokuvaajaturku 
#mainostoimisto 
#ruokakuvaaja 
#ravintolakuvaaja 
#åbo
#somepalvelut
Aloitetaan viikko tällä kauniilla Tintån bowlilla. 😍 Aurinkoista maanantaita! ☀️

Kuva otettu @ravintolatinta
markkinointiin ✨️

#ravintolakuvaaja 
#ravintolakuvaus 
#ruokakuvaaja 
#turku 
#ravintolaturku 
#abocreatives 
#eatturku 
#valokuvaajaturku 
#naisvalokuvaajat 
#naisyrittäjät
Hyvää viikonloppua.✨️🍸

Kuva otettu @ravintolanera markkinointiin. 📸

#abocreatives 
#eatturku
#turku 
#valokuvaajaturku 
#foodphotography 
#ruokakuvaaja 
#ravintolakuvaaja 
#naisyrittäjät
Hubspot on listannut tärkeimmät sosiaalisen median ennusteet vuodelle 2023. Lue niistä muutama alta!

💫Yritykset jotka ovat aidosti läsnä kanavissaan ja luovat ympärilleen vahvan someyhteisön pärjäävät parhaiten vuonna 2023

💫Kuluttajat toivovat asiakaspalvelua enemmän sosiaalisen median puolella. Yksityisviestien välityksellä käytyihin keskusteluihin kannattaa siis panostaa ja muistaa olla läsnä

💫Hauska ja samaistuttava sisältö toimii parhaiten

💫Lyhyet videot tuottavat eniten tuloksia

💫Instagram tulee kasvamaan kaikista sosiaalisen median alustoista eniten vuonna 2023

💫Sosiaalisen median kanavista haetaan nyt tietoa, tuotteita sekä palveluja (hakukoneiden käyttö vähenee)

💫Verkkokaupan tulevaisuus on sosiaalisen median kanavissa (erityisesti IG)

💫Mikrovaikuttajia käytetään entistä enemmän yritysten tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa

Kaikkia suosituksia ja trendejä ei kannata lähteä väkisin seuraamaan. Kaikilla meillä on se oma tyyli ja ääni ja kuten olemme jo ennen täällä todenneet -  tärkeintä on se, että yrityksesi markkinointi tuntuu omalta ja mieluisalta.😘

Näistä Hubspotin listaamista vinkeistä kannattaa kuitenkin poimia muutama asia mukaansa. Kuten sen, että olet aidosti läsnä kanavissasi ja luot ympärillesi sitoutuneen yhteisön on olennaista, koska se kuuluu tärkeimpiin seikkoihin onnistumisesi kannalta.

💯Eli yhteisöllisyys on yksi niistä asioista, johon sinunkin kannattaa tänä vuonna panostaa!

👉🏽Tässä muutama Abon vinkki siihen, miten lisätä yhteisöllisyyttä sosiaalisessa mediassa:

-tunne kohderyhmäsi ja ihanneasiakkaasi (onko strategia kunnossa?)

-aloita keskusteluja ja  kysy kysymyksiä sekä yksityisviestien että kommenttien puolella

-CTA (call to action) melkein jokaiseen julkaisuun - kehota, kysy, aktivoi

-kirjoita samaistuttavaa sisältöa joka herättää keskustelua

-ole aidosti kiinnostunut seuraajistasi ja panosta aikaa läsnäoloon kanavissasi

Löytyikö listauksesta tai meidän vinkeistä mielestäsi hyödyllisiä ideoita, joita meinaat kokeilla? 😊

Lähde: blog.hubspot.com

#abocreatives
#eatturku
#somemarkkinointi
#igvinkit
#igvinkki
#somevinkit
#somepalvelut
#somestrategia
#mainostoimisto
#valokuvaajaturku
#naisyrittäjät
Mitä jos yritykseni markkinointi ei enää tunnukaan omalta? 

Ei hätää. 

Harva asia elämässä on pysyvää. 

Ihmisinä me kehitymme, kasvamme ja oivallamme uusia asioita joka päivä.

Tämä tuo luonnollisesti mukanaan muutoksia ajatusmalleihimme, arvomaailmaamme ja siihen, miten näemme itsemme ja muut ihmiset ympärillä.

Kyseinen jatkuva kasvu kuuluu elämään, ja koskettaa jokaista omaamaamme roolia.

Minä itse, minä kumppanina, minä vanhempana, ystävänä ja tietysti ammattiminäni. 

Kun on muutoksen aika, se voi tuntua oudolta, vieraalta, jopa väärältä. Ja mitä muut ajattelee? 

Voi kestää hetken itse ymmärtää, sulatella. Mikä uusi suunta on ja mitä siltä toivon?

Uskalla luottaa omaan intuitioosi, sillä se johdattaa sinua. 

Mitä siis tulee kysymykseen: 
mitä jos yritykseni markkinointi ei tunnu enää omalta? 

Näe tämä positiivisena asiana - yrityksesi kasvaa itsesi mukana. Et ole jämähtänyt paikoillesi.

Tärkeintä on, että markkinointisi niin kuin yritystoimintasikin,  tuntuu itsellesi miellyttävältä ja luonnolliselta. 

Mitä toimenpiteitä tämä ikinä vaatikaan - askeleen eteenpäin tai taaksepäin, hetkellistä pysähtymistä tai ulkopuolista opastusta.. Luota itseesi. Tätä sinä ja yrityksesi tarvitsette juuri nyt. 🙏🏽

Tässä vähän omia pohdintoja aiheeseen liittyen.

Heräsikö sinulla ajatuksia? 💭

Kuva: @eatturku

#abocreatives
#eatturku
#turku
#turunsaaristo
#somepalvelut
#mainostoimisto 
#igmarkkinointi 
#naisyrittäjät
#naisvalokuvaajat 
#turunsaaristo 
#valokuvaajaturku 
#fotograf
#åbo
#pargas
✨️Saat kauttamme koko paketin – sekä palvelut että näkyvyyden. 

Eat Turun Instagram-tilillä (@eatturku) on yli 6 000 seuraajaa, ja tili tavoittaa kuukaudessa jopa 50 000 yksittäistä kävijää. 

Tavoitat siis helposti ja tehokkaasti Turun seudun herkuttelijat ja saat suoran yhteyden kohdeyleisöösi!

Haluamme olla osaltamme vahvistamassa Turun ruokakulttuurin asemaa. Tervetuloa mukaan! 🤍

☀️Somestrategiat
☀️Valokuvaus
☀️Somekanavien ylläpito
☀️Eat Turku -yhteistyöt

Ota yhteyttä Linda@abocreatives.fi tai Satu@abocreatives.fi ja lähdetään miettimään yhdessä, mitä yrityksesi tarvitsee 😊

Kuva otettu @ravintolaoobu
lle 🤍

#abocreatives 
#eatturku 
#turku 
#valokuvaajaturku 
#ravintolaturku 
#ravintolakuvaaja 
#ruokakuvaaja 
#naisyrittäjät 
#valokuvaus 
#matfotografering 
#mainostoimisto
seuraa @abocreatives
Katse kohti kesää!☀️

Kuulitko, että 5.-18.6. järjestetään ensimmäistä kertaa Turun ruokaviikot?

Mitä tapahtumia tai elämyksiä sä haluaisit nähdä ruokaviikoilla?

Jo nyt tiedossa on ainakin koko kaupungin piknik, lasten päivä ja katsomot joista seurata Logomossa 12.6. järjestettävää Michelin-tähtien jakotilaisuutta🌟

#eatturku #turku #turunruokaviikot
Mikä näistä on sun suosikki Turun Kauppahallissa ja minkä ravintolan testaat seuraavaksi?🥰

🍋 @sharqi_original
~ Sharqi on ravintola, joka on erikoistunut aitoon Lähi-idän keittiöön. Vähä-Aasian, Välimeren ja Levantin rikkaat ruokakulttuurit inspiroivat ruokalistaa.

🥦 @rootskitchenturku
~ Terveellistä ja herkullista vegaaniruokaa. Lauantaisin on tarjolla brunssilautanen.

🍕 @450_quattrocentocinquanta
~ 450°C Pizzeria tarjoaa kaupungin herkullisimmat pizzat. Aito italialainen pizzeria.

🍤 @vnamese_fi
~ Vuodesta 1999 toiminut vietnamilainen ravintola ja Turun ensimmäinen pho-keittoravintola. Listalta myös wokki- ja nuudeliannoksia.

🥑 @salubowls
~ Salu tarjoaa tuoreista raaka-aineista valmistettuja aasialaistyyppisiä keittoja ja kulhoruokia. Erikoisuutena on japanilainen ramen.

🍣 @kadosushiturku
~ Turun vanhin Sushi-ravintola. Sushit ja sushibowlit paikan päällä tai take away.

🥗 @mbistroturku
~ MBistro tarjoaa cross kitchen -henkistä ruokaa ja makuja maailmalta, mutta raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja lähialueelta. Lauantaina brunssilautanen.

🍝 @basta.turunkauppahalli
~ Pastabaari Bastasta tuorepastat sekä aitoja makuja tulvivat kastikkeet. Syö joko paikan päällä tai nappaa heti valmiit tuotteet mukaan tuoretiskistä ja valmista näppärästi kotona.

🍔 @comfortbyfatbulls
~ Comfort By Fatbull’s on yksi Kauppahallin uusista tulokkaista. Burgereita ja muuta lohturuokaa.

🥬 @jascal_kitchen
~ Täältä Bibimbap eli korealainen riisikulho joka on kotiruoka-tyylinen vähän tulisen ja makean yhdistelmä. Myös Bun Bo- tai Bun Rieu-riisinuudelikeittoja naudalla tai katkaravulla sekä Bun Bo vegenä.

🐟 @kalaliikeswallin
~ Kalaliike S. Wallin on Suomen toiseksi vanhin kalaliike. Kauppatorilta liike siirtyi Turun Kauppahalliin heti sen valmistuttua vuonna 1896. Kalatiskin vieressä olevassa Bistrossa tarjoillaan merellistä lounasta ma-la.

🦪 Herkkunuotta
~ Tiskiltä löytyy kotimaista kalaa ja erikoisuuksia ulkomailta. Bistro on auki ma-la kello 11-15. Päivittäin vaihtuva lounaslista löytyy Herkkunuotan kotisivuilta.

🍴Tasa keittiö
~ Tasa keittiöstä kotiruoat, kebabit, lasagnet, wienerleikkeet tai vönerit.

Lähde: kauppahalli.fi
#eatturku
Parasta palautetta❤️

#eatturku #vinkit #turku
• ABO CREATIVES •

Autamme ravintoloitsijoita ja muita pienyrittäjiä pääsemään parempiin tuloksiin räätälöidyn strategian ja laadukkaamman sisällön avulla💫

✨Saat kauttamme koko paketin - sekä palvelut että näkyvyyden✨

Palvelumme:
• Somestrategiat & -koulutukset
• Valokuvaus
• Somekanavien ylläpito
• Eat Turku -yhteistyöt

Haluamme olla osaltamme vahvistamassa Turun ruokakulttuurin asemaa💪🏻

/ Satu & Linda

#mainostoimisto #turku #eatturku #abocreatives #valokuvaus #somemarkkinointi #yrittäjät @abocreatives @eatturku
seuraa @eatturku
Kurkkaa portfolioomme

Mitä asiakkaamme sanovat?

Ota yhteyttä

Contact form