eat turku

Autamme ravintoloitsijoita ja muita pienyrittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia.

About Eat Turku

Eat Turku on rentoa kulinarismia, spontaania lähimatkailua ja turkulaista kulttuuria. Eat Turku jakaa parhaat vinkit Turun uusimmista ravintoloista, ihanimmista kahviloista ja lähettyvillä olevista retkikohteista. Parhaiten pääset mukaan hyppäämällä kyytiin somen puolella Instagramissa (@eatturku) & Facebookissa (Missä syödä Turussa).

Kiinnostuitko yhteistyöstä Eat Turun kanssa? Onnistuu! Eat Turun Instagram-tilillä (@eatturku) on yli 5 000 seuraajaa, ja tili tavoittaa kuukaudessa jopa 50 000 yksittäistä kävijää. Tavoitat siis helposti ja tehokkaasti Turun seudun herkuttelijat ja saat suoran yhteyden kohdeyleisöösi.
Satu Ijäs taking pictures in a restaurant
A view of a phone showing Eat Turku Instagram profileA view of a camera taking pictures on a restaurant

Eat Turun yleisin kaupallinen yhteistyöpaketti on:

1 julkaisu (väh. 5 kuvan kuvakarusellilla)
5 stooria
alk. 300 € + alv
Ota yhteyttä!

@eatturku

Turku✨

Hyvää isänpäivää💛
seuraa @eatturku

Mitä asiakkaamme sanovat?

luovakumppanisi

Linda and Satu with a camera and a laptop in front of Aura river in Turku
Abolla asiakassuhde on aina luottamuksellinen, vahva ja läheinen. Tavoitteenamme on, että sinä saat meiltä mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua.

On mahtavaa päästä kertomaan lahjakkaiden yrittäjien tarinaa kuvin ja sanoin. Me koemme Abon tiimissä sen olevan suuri kunnia. Asiakkaiden kanssa jaetaan aidosti elämän ja yrittäjyyden ylä -ja alamäkiä. Yhdessä suunnittelemme, toteutamme, nauramme ja kasvamme. Perustana toimii aina vahva luottamus ja tekemisen ilo!
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä