team abo

Autamme ravintoloitsijoita ja muita yrittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia.

luovakumppanisi

Abolla asiakassuhde on aina luottamuksellinen, vahva ja läheinen. Tavoitteenamme on, että sinä saat meiltä mahdollisimman henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua.

On mahtavaa päästä kertomaan lahjakkaiden yrittäjien tarinaa kuvin ja sanoin. Me Abon tiimissä koemme sen olevan suuri kunnia. Asiakkaiden kanssa jaetaan aidosti elämän ja yrittäjyyden ylä- ja alamäkiä. Yhdessä suunnittelemme, toteutamme, nauramme ja kasvamme. Perustana toimii aina vahva luottamus ja tekemisen ilo!
Ota yhteyttä
Linda Theologou in a black coat leaning against a brick wall smiling to the camera.
Moikka, olen Linda!

Yritykseni syntyi rakkaudesta ruokaan, valokuvaamiseen ja ihmisten auttamiseen. Unelmoin työstä, jossa yhdistyisi luovuus, muiden sparraaminen ja vapaus – ja näin minusta tulikin yrittäjä. Suhtaudun työhöni erittäin intohimoisesti ja koen olevani onnekas, koska olen löytänyt kutsumukseni. Työssäni kohtaan päivittäin uskomattoman inspiroivia yrittäjiä, joiden tarinaa on huikeaa päästä jakamaan muun maailman kanssa.
Abo Creatives -yrityksen perustaja
Portrait of Satu from Abo Creatives
Moi, olen Satu!

Rakastan hyviä tarinoita ja hetkien tallentamista. Ruoka ja valokuvaus ovat intohimojani, jotka tempaavat mukaansa aina uudelleen. Tykkään kietoa palvelut, tuotteet ja tarinat mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi ja auttaa yritystä erottumaan joukosta omiin arvoihin sopivalla ja uniikilla tyylillä.
Sisällöntuottaja ja Eat Turku -tilin perustaja

Kaipaatko uusia kotisivuja?

Ydintiimimme tarjoamien markkinointipalvelujen lisäksi teemme yhteistyötä muiden luovien yrittäjien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle entistäkin enemmän.
Aarón from Ubuntu productions looking towards the sun from a ferry window
Ubuntu Productions on korppoolainen verkkosivujen tekijä, jonka perustaja Aaron Tejedor rakentaa yhteisille asiakkaillemme upeita, räätälöityjä kotisivuja Wordpress-alustalla. Aaronin ainutlaatuinen kyky luoda kauniita ja edustavia sivustoja kumpuaa rakkaudesta luontoon, vahvasta ymmärryksestä ihmiseen ja kiinnostuksesta luoda toimivia teknisiä ratkaisuja.
https://ubuntuproductions.fi/

Mitä asiakkaamme sanovat?

Ota yhteyttä

Contact form