team abo

Vi hjälper restaurangägare och andra företagare att nå bättre resultat genom en skräddarsydd strategi och högklassigt innehåll.

Dinkreativa partner

Våra starka och nära kundrelationer bygger på förtroende. Vårt mål är att du ska få så personliga och anpassade tjänster som möjligt.

Det är fantastiskt att få berätta inspirerande företagares historier genom text och bild och vi känner oss hedrade för att så många redan gett oss det förtroendet! Vi vill genuint dela livets och företagandets upp- och nedgångar med våra kunder. Vi planerar, genomför, skrattar och växer tillsammans. Som grund för detta finns en stark tillit samt glädje i att skapa.
Kontakta oss
Linda Theologou in a black coat leaning against a brick wall smiling to the camera.
Hej, jag heter Linda!

Mitt företag föddes ur kärleken till mat och fotografering samt en genuin vilja att hjälpa människor. Jag drömde om ett arbete där kreativiteten och friheten skulle kunna kombineras med att hjälpa människor att komma framåt. Detta är den korta versionen av varför just jag blev företagare. Jag är mycket passionerad över mitt arbete och jag skattar mig lycklig som hittat mitt kall. Jag möter många drivna företagare genom mitt arbete, vars historier det är alldeles underbart att få dela.
Grundaren av Abo Creatives
Portrait of Satu from Abo Creatives
Hej, jag heter Satu!

Jag älskar att ta vara på ögonblick och riktigt bra historier. Till mina största intressen hör mat och fotografering. Dessa två intressen lyckas svepa med mig gång på gång. Jag tycker om att sammanväva tjänster, produkter och historier till en intressant helhet. Genom detta kan vi hjälpa dig som företagare att sticka ut ur mängden på ett sätt som passar dina värderingar och din unika stil.
Innehållsproducent och grundare av Eat Turku -kontot

Är du i behov av en hemsida?

Förutom de marknadsföringstjänster som vårt kärnteam erbjuder så samarbetar vi med andra kreativa företagare. Dessa samarbeten gör det möjligt för oss att erbjuda ännu mera åt dig som kund.
Aarón from Ubuntu productions looking towards the sun from a ferry window
Ubuntu Productions är ett företag baserat på Korpo som skapar hemsidor. Företagets grundare Aaron Tejedor bygger fantastiska hemsidor på Wordpress åt våra gemensamma kunder. Aarons enastående förmåga att skapa vackra och representativa hemsidor grundar sig i hans kärlek för naturen, en stark människoförståelse och en vilja att skapa fungerande tekniska lösningar.
https://ubuntuproductions.fi/

Vad säger våra kunder?

Kontakta oss

Contact form